Sevgililer günü birbirine değer veren ve birbirini sevmeye devam eden aşık çiftler için oldukça özel bir gündür. Özellikle de kadınlar tarafından bir hayli önem verilmekte olan sevgililer gününde alınan hediyeler, yapılan sürprizler ve daha pek çok durum dikkat çekici olmalı ve sevgiyi belli etmelidir. Sizler de eşlerinizi ya da sevgililerinizi mutlu etmek istediğinizde, mesut etmek ve onları güldürmek istediğinizde, sevgililer günü özel bir fırsat olarak elde edebilirsiniz. Dilediğiniz her an her zaman mutlaka eşlerinizi mutlu etmeniz gerekiyor. Ancak sevgililer gününe mutlaka gereken ve yeterli önem verilmeli ve kadın eşlere mutlaka çiçeklerle dahi olsa hediyeler verilmelidir.  Ufak hediyeler, gösterişli ve ihtişamlı hediyeler almak yerine bir buket çiçek ya da tek dal bir çiçek dahi eşlerinizi mutlu ve mesut edecektir. Sevgililer gününde bir buket ya da tek dal çiçek almak gerçek anlamda önem taşır. Ancak hangi çeşit çiçeklerden alacağınıza karar veremiyorsanız, bilmeniz gereken ipuçları mevcuttur.

Toptan Gül Fiyatları

Sevgililer Gününde Çiçek Almanın Önemi Nedir?

Sevgililer gününde sevgililere ve eşlere hediye almak gerçek anlamda önem taşır. Peki hangi çiçekler hangi anlama gelmekte ve hangi tür çiçekler bu özel günde alınmalıdır? Elbette herkesin aklına gelen ilk çiçek türü gül çiçeğidir. Güller kırmızı ve beyaz olduklarında sevgililer gününde çok dikkat çekmekte ve alınmaya müsait olmaktadır. Kırmızı gül aşkı ve sevgiyi belirtirken, beyaz güller saflığı ve masumiyeti ifade eder. Tek renk çiçek almak istediğinizde ve sevginizi net olarak belirtmek istediğinizde, kırmızı güllerden oluşan kocaman bir buket temin edebilirsiniz. Ancak daha masum ve daha temiz bir çiçek buketi yaptırmak istediğinizde ise beyaz güllerden oluşan ve aralara daha açık renklerden oluşan güllerin karıştığı buketleri de temin edebilirsiniz. Kırmızı ve beyaz güller tam olarak sevgililer gününün önemini ortaya koymaktadır. Sevgililer gününde kırmızı ve beyaz gülleri mutlaka gözler önüne sermeniz gerekiyor.

Seramikde 3 Dallı Orkide

Sevgililer Gününde En Avantajlı Hediye Çiçektir

Sevgililer gününde eşe hediye edilen en avantajlı paketler çiçek buketleridir. Alınması ve alınabilecek niteliğe sahip olan çiçekler arasında kırmızı güller, beyaz güller, sar güller, laleler, pembe karanfil ve beyaz orkide yer alabiliyor. Tüm bu sayılan çiçek türleri hem görünümleri hem de kokuları ile tam olarak sevgililer gününün anlam ve önemini anlatan çiçek türleridir. Sizler de mutlaka bugünde eşlerinizi ve sevgililerinizi mutlu etmeli ve mutlaka çiçek buketi almalısınız. Güllerden, lalelerden, papatyalardan, karanfillerden, kasımpatılardan ve orkidelerden oluşan karışık çiçek buketleri de bugünde hediye edilmesi en uygun çiçekler arasında yer alıyor. Kokuları, ilaçlı solmayan halleri ve vazoda da bakımı yapıldığında uzun süre duran halleri ile çiçekler tam anlamıyla hediye edilmesi gereken türlerdir.

Vazoda 7 Kırmızı Gül